Εγκλήματα

Egklimata

Εγκλήματα

Είτε αντιμετωπίζετε ποινικές ή αστικές διώξεις ή ακόμη και αν έχετε καταδικαστεί για κάποιο ποινικό αδίκημα και επιθυμείτε να ασκήσετε έφεση , το γραφείο μας διαθέτει μια ισχυρή ομάδα ερευνητών "πρώην Ντετέκτιβ" αφιερωμένο στην υπεράσπισή σας. Μια έρευνα μπορεί να πάει πολύ πέρα από τις δυνατότητες του νομικού εκπροσώπου, και είμαστε σε θέση να διερευνήσουμε ενεργά επάνω σε μια τεράστια ποικιλία πόρων, και να αποκαλύψουμε υπερασπιστικά στοιχεία και γεγονότα που αλλιώς είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Αν υπάρχει ήδη καταδικαστική ποινική απόφαση, ωστόσο και απαιτούν από εσάς να ξεκινήσει μια έφεση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τέτοιου είδους έρευνες διεξάγονται από τους πιο έμπειρους ερευνητές στο πλαίσιο της ομάδας μας. Έχουμε αναλάβει πολλές αστικές και ποινικές υποθέσεις, και η εμπειρία και η αποφασιστικότητα μας επέτρεψε να πετύχουμε ισχυρά και αξιόπιστα αποτελέσματα που επιτρέπουν στους πελάτες μας να επωφεληθούν από μια ενισχυμένη υπεράσπιση διασφαλίζοντας ότι η αλήθεια και τα γεγονότα των αθώων θα επικρατήσουν.

Οι δικηγόροι και οι Περιορισμοί

Οι περισσότεροι δικηγόροι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες κατά το χρόνο, καθώς και τις δηλώσεις από τον κατηγορούμενο. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομία και ο κατήγορος εργάζονται για να παρέχουν μια υπόθεση εναντίον του κατηγορούμενου, αλλά χωρίς τη βοήθεια ενός ιδιωτικού ερευνητή δεν υπάρχει κανείς να εργάζεται για λογαριασμό της υπεράσπισης. Το γραφείο μας μπορεί να παρέχει στους δικηγόρους και τη νομική ομάδα τα αναγκαία στοιχεία για να πετύχει μια ισχυρότερη υπεράσπιση.

Ιδιωτικός ερευνητής υπεράσπισης

Το γραφείο μας έχει ειδικό προσωπικό ιδιωτικών ερευνητών "πρώην Ντετέκτιβ" οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στις απαραίτητες διαδικασίες για να υποβληθούν σε αποτελεσματική έρευνα για λογαριασμό της υπεράσπισης. Με την αστυνομικό τους υπόβαθρο, οι ποινικοί ερευνητές μας έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να διερευνήσουν τα γεγονότα που σχετίζονται με ένα συμβάν, να αποκαλύψουν την αλήθεια, να πάρουν συνέντευξη από μάρτυρες υπεράσπισης, και σε πολλές περιπτώσεις να εντοπίσουν σε αυτές τις συνεντεύξεις άγνωστα στην υπεράσπιση στοιχεία.

Εφετείο

Αν η υπόθεση έχει ήδη περάσει την ημερομηνία της δίκης, και μια καταδίκη και η αντίστοιχη ποινή έχει ήδη εκδοθεί, θα είναι απαραίτητο να ξεκινήσει μια έφεση. Αυτή θα πρέπει να είναι καλά κατασκευασμένη και να αντιμετωπιστεί με μεγάλο επαγγελματισμό. Παρά το γεγονός ότι ένας δικηγόρος μπορεί να ξεκινήσει μια έφεση, η έφεση στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς νέα στοιχεία θα αποτύχει. Οι έρευνες του γραφείου μας μπορούν να αναζητήσουν και να αποκτήσουν νέες αποδείξεις που θα δώσει στην έφεση μια πολύ ισχυρότερη πιθανότητα επιτυχίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κόστος

Όλες οι νομικές έρευνες ποικίλουν σε πολυπλοκότητα και σε απαιτήσεις. Όλες οι έρευνες που διεξάγονται για τους σκοπούς της υπεράσπισης μπορεί συνήθως να αναφέρονται με βάση κάποιο σταθερό κόστος και τυχόν μεταβολές σε απαιτήσεις μπορούν συνήθως να καλυφθούν.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν από τους ιδιωτικούς ερευνητές μας που θα χαρεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με την υπόθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτή αίτηση.