Προφίλ

Προφίλ

Profile JnP Investigations

Η JNP Investigation αποτελεί κατοχυρωμένο γραφείο ερευνών με έδρα την Αθήνα. Είμαστε ένα πλήρες διαπιστευμένο ιδιωτικό γραφείο ερευνών "πρώην Ντετέκτιβ", αφοσιωμένο στην παροχή διακριτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών ιδιωτικής έρευνας.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στην προσωπική συμμετοχή του ιδιοκτήτη σε κάθε υπόθεση από την αρχή μέχρι το τέλος, εξασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες των πελατών ικανοποιούνται με ταυτόχρονη διατήρηση της αυστηρής εμπιστευτικότητας σε όλο και πιο συχνά ευαίσθητες έρευνες.

Όταν επικοινωνήσετε μαζί μας για πρώτη φορά, θα δείτε ότι πάνω από όλα παίρνουμε το χρόνο να ακούσουμε ότι μας πείτε, δεδομένου ότι οι πελάτες συχνά έχουν πολλά να συνεισφέρουν στην έρευνα. Μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης είναι δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση. Σε πολλές αναθέσεις πετυχαίνουμε περισσότερα από όσα οι πελάτες μας είχαν φανταστεί, καθώς οι πόροι και οι αξιόπιστες επαφές που χρησιμοποιούμε είναι εκτεταμένες. Αυτό εξασφαλίζει ότι και οι πιο δύσκολες υποθέσεις αντιμετωπίζονται εξίσου αποτελεσματικά.

Οι αμοιβές μας είναι ανταγωνιστικές και λειτουργούν πάντα στο πλαίσιο ενός συμφωνημένου προϋπολογισμού για να επιτευχθεί μια οικονομικά αποδοτική λύση, είτε πρόκειται για μια μικρή ιδιωτική έρευνα ή μια εν εξελίξει εταιρική έρευνα. Με τακτικές εκθέσεις προόδου, οι πελάτες είναι σε πλήρη έλεγχο των δαπανών.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Αν προτιμάτε να σας τηλεφωνήσουμε στο σταθερό ή το κινητό σας, παρακαλείστε να το ζητήσετε μέσω e-mail.


 

© Τα κείμενα του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της JNP Investigations.